Over ons

Maak kennis met Cryptoherstel.

Over Cryptoherstel.nl

In 2019 werden we voor het eerst benaderd met een uitdagende opdracht: het kraken van een verloren gewaande wallet. Sinds die tijd hebben we talloze mensen geholpen om hun verloren cryptomunten terug te krijgen.

 

Ons team bestaat uit toegewijde cyber security specialisten en IT-professionals die hun vaardigheden en expertise combineren om op maat gemaakte oplossingen te bieden. We zijn er trots op dat we professionele tools gebruiken die specifiek zijn ontworpen voor het kraken van wachtwoorden en het herstellen van verloren herstelzinnen. Met onze geavanceerde technologieën kunnen we zelfs met slechts een deel van het wachtwoord of de herstelzin aan de slag om toegang te krijgen tot verloren gegane cryptomunten.

 

Bij Cryptoherstel geloven we in transparantie en betrouwbaarheid. Daarom werken we bij elke zaak met een vertrouwd servicecontract, zodat alles juridisch goed geregeld is en onze klanten met een gerust hart kunnen vertrouwen op onze diensten.

 

De diensten die wij aanbieden zijn o.a.

 

Wachtwoordkraken: We beschikken over geavanceerde technieken en tools om verloren of vergeten wachtwoorden te kraken, zelfs met beperkte informatie.

 

Herstelzinherstel: Voor gebruikers die hun herstelzinnen kwijt zijn, bieden we oplossingen om toegang te herstellen tot wallets en accounts met een deel van de herstelzin.

 

Wallet uit oude computer halen: Als uw cryptowallet op een oude computer is opgeslagen die niet meer functioneert, kunnen wij helpen bij het terughalen van uw digitale activa.

 

Herstellen van crypto uit verouderde wallets: Veel gebruikers hebben hun cryptomunten opgeslagen in wallets die niet langer worden ondersteund of toegankelijk zijn. Wij kunnen helpen bij het terughalen van deze verloren activa.

 

Harde schijf dataherstel: Voor gebruikers die hun digitale portemonnee of privésleutels op een harde schijf hebben opgeslagen die beschadigd of ontoegankelijk is geworden, bieden we expertise in het herstellen van verloren gegevens.

We beschikken over geavanceerde technieken en tools om verloren of vergeten wachtwoorden te kraken, zelfs met beperkte informatie.

 

Neem gerust een kijkje bij onze reviews om te zien wat onze klanten over ons te zeggen hebben. Bij Cryptoherstel streven we ernaar om niet alleen cryptomunten terug te brengen, maar ook om vertrouwen en gemoedsrust te bieden aan onze gewaardeerde klanten.

Erwin Edink
Erwin Edink
2024-04-16
Cryptoherstel heeft mijn oude Mist wallet un-lockt erg blij mee. goed service, goed contact. Bedankt
Micheal Dean
Micheal Dean
2024-03-31
Het team was buitengewoon behulpzaam en professioneel gedurende het hele proces. Ik ben echt dankbaar voor hun uitstekende service en het terughalen van mijn coins! Great job guys!
neha10
neha10
2024-03-19
Robbert was really quick and helpful in helping me get back into my wallet within a few hours! Thank you so much, I'll be sure to remember my password this time.
Sanne v Gog
Sanne v Gog
2024-03-19
Goed geholpen door Cryptoherstel, ik had een wallet waar ik niet meer in kwam en dankzij deze mensen kon ik weer overal bij!
nathalie058
nathalie058
2024-02-21
Wat een vriendelijke service. Eerst telefonisch contact gehad en toen de informatie via mail gedeeld. Binnen enkele uren is het Cryptoherstel gelukt om mijn wallet open te krijgen! Zeer snelle en betrouwbare service. Absoluut 5 sterren 🙂
Emma Flink
Emma Flink
2024-02-18
Super helpful and very good service. Thank you!
Marco Creemers
Marco Creemers
2024-02-15
Erg tevreden met deze mensen. Probleem met Coinomi gemeld en dezelfde dag geholpen. Alle coins weer terug op mijn wallet 👍
D. Daal
D. Daal
2023-12-06
‘s middags contact opgenomen met Robbert van Cryptoherstel i.v.m. problemen met mijn wallet! Gelukkig is het gelukt om een groot deel terug te krijgen en dat binnen een paar uur. Bedankt Robbert
Sander van Straaten
Sander van Straaten
2023-10-11
Geweldig geholpen bij het herstellen van mijn Bitcoins vanuit Multibit!
Nick__ Nappa
Nick__ Nappa
2023-03-25
was mijn wachtwoord vergeten van mijn bitcoin wallet maar gelukkig kon cryptoherstel hier wel bij helpen, binnen twee dagen de coins terug!! Ongelofelijk!